Home » Tuinontwerp

Tuinontwerp

Je hebt een prachtig huis gekocht met een tuin, maar de tuin is helemaal niet mooi, een kale vlakte of juist een wildernis. Om de tuin te veranderen heb je hulp nodig. En een tuinontwerp.  Maar waar moet je beginnen?

GREEN in the DIRT schept orde in die chaos. Ik denk mee, structureer en maak keuzes.
In een persoonlijk gesprek wordt duidelijk wat jouw droom is en hoe GREEN in the DIRT dat kan realiseren. Samen komen we tot het einddoel: die prachtige tuin.

Mijn creativiteit, inlevingsvermogen en ervaring helpen jou hierbij.

Tuinontwerp: Hoe pak je een tuinverandering aan?

Denk eerst goed na over de sfeer van de tuin, wat vind je mooi, wat wil je beleven en wat wil je doen. Bespreek dat met een professionele tuinontwerper. Hij is in staat die droom te vertalen naar een goed plan.

Wij hebben dan een goed gesprek op locatie en inventariseren alle mogelijkheden en wensen. Ook het budget komt aan de orde. We gaan op zoek naar de oplossing voor jouw tuin.

De oplossing zit vaak in het goed verdelen van de verschillende functies. De tuin moet niet alleen mooi zijn en bij je passen, het moet ook praktisch ingericht zijn.
Vorm, functie en sfeer vormen dan samen een samenhangend geheel.

Een paar quote’s van opdrachtgevers die u voorgingen:

“De tuin is trouwens erg mooi geworden, met veel dank aan jouw expertise”

Hans Riphagen

“Er zat geen eenheid in mijn tuin. Peter Zaal heeft er naar gekeken en een tekening voor mij gemaakt en ook een hovenier gevonden. In korte tijd was er een complete metamorfose. De 2 hoveniers wisten precies wat er te doen was en hebben dit uitstekend uitgevoerd. Het is een hele rustige, harmonische tuin geworden. Bedankt Peter en de hovenier!”

Jaqueline van den Berg

 

GREEN in the DIRT biedt onderstaande diensten aan:

 

Bekijk jouw tuinontwerppakket Bekijk pakket