Home » Tuinontwerp in Zeist

Tuinontwerp in Zeist

Zoek je iemand die je kan helpen bij het maken van een tuinontwerp in Zeist en omgeving? En ook iemand die je bijstaat bij het aanleggen van je tuin? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Een uniek en op maat gemaakt tuinontwerp van GREEN in the DIRT is de onmisbare basis voor een groene, smaakvolle en onderhoudsarme tuin. Daarom helpt tuinarchitect Peter Zaal je stap voor stap met het ontwerp én aanlegproces op weg naar een fantastische en slimme tuin.

Waarom een slimme tuin?

Veel tuinbezitters zien enorm op tegen tuinonderhoud. En terecht. Niemand vind het leuk om veel tijd te besteden aan onkruid wieden en snoeien. Daarom ontwerp ik mijn tuinen op een slimme manier zodat ze makkelijk zijn bij te houden. Zelfs voor iemand zonder groene vingers! Een slimme tuin is ook een duurzame tuin meer informatie daarover vind je hier.

Tuinontwerp in Zeist

Veel mensen in het drukke Zeist en omgeving zoeken de ontspanning juist ook in hun eigen tuin. Daarom is het belangrijk genoeg om een goed tuinontwerp te laten maken waarin beplanting ook met zorg is samengesteld. Vooral in een groene, smaakvolle en onderhoudsarme tuin die speciaal is gemaakt op basis van de jouw eisen voel je je prettig en ontspannen. Ik help je graag om die droom te realiseren.

Tuinontwerp in Zeist van Green in the Dirt

GREEN in the DIRT helpt je de mogelijkheden voor jouw tuin te ontdekken.

Dat kan op 3 manieren:

 • Het oriëntatiepakket (voor tuinen tot 500M2)
 • Het tuinontwerppakket (voor tuinen tot 500M2)
 • Het tuinontwerp op maat (voor tuinen vanaf 500M2)

Het oriëntatiepakket

In het oriëntatiepakket bespreek ik jouw ideeën voor een nieuwe tuin, waarbij ik kijk naar de wensen en mogelijkheden. Door middel van dit pakket bied ik inspiratie en inzicht om te ontdekken hoe je met je tuin kan omgaan. Er wordt een met de hand getekende schets gemaakt als basisidee voor de nieuwe tuin.

Het oriëntatiepakket kost € 175 incl. btw en bestaat uit:

 • bezoek aan de tuin
 • bespreken wensen en ideeën
 • schets / brainstormsessie
 • maken van de ideeschets

Met het oriëntatiepakket legt GREEN in the DIRT de basis voor jouw nieuwe buitenruimte. Met behulp van dit schetsplan kun je zelf al verder aan de slag met de aanleg van je tuin. Als je na de oriëntatiefase alsnog overgaat tot de aanschaf van een tuinontwerppakket, biedt GREEN in the DIRT hierop een korting van € 175 incl. btw

 

 Tuinontwerp in Zeist

Voorbeeld van een schets uit het oriëntatiepakket

Het tuinontwerppakket

De tuinontwerppakketten van GREEN in the DIRT bevatten alle onderdelen om tot een creatief en praktische goed uitvoerbaar tuinplan te komen.

We doorlopen samen de volgende stappen:

 • een bezoek op locatie
 • bespreken van de mogelijkheden en wensen
 • inventarisatie van het terrein
 • opstellen schetsontwerp
 • bespreken van het schetsontwerp
 • opstellen van het definitieve ontwerp met materiaallijst en beplantingsplan.
 • begeleiding van het offertetraject en de uitvoering (extra optie)
Tuinontwerp in Zeist

Voorbeeld van een digitaal tuinontwerp

Tuinontwerp in Zeist | op maat

Als de oppervlakte van jouw tuin groter is dan 500 m2, werkt GREEN in the DIRT met een tuinontwerp op maat. Zodoende kan ik het beste aansluiten op jouw vraag.

Het bedenken en aanleggen van een tuin is een complex proces. Daarbij is het prettig te kunnen steunen op het advies van een ervaren tuinarchitect. Door mijn opleiding en jarenlange ervaring met het ontwerpen van tuinen en maken van beplantingsplannen ben ik voor jou een betrouwbare adviseur. Daarnaast is mijn betrokkenheid bij de uitvoering van talloze projecten een garantie voor een perfect uitvoerbaar plan.

Lees hier meer over mij aanpak en werkwijze bij het tuinontwerp op maat.

Tuinontwerp in Zeist

Voorbeeld van een digitaal tuinontwerp op maat

Begeleiding van uitvoering

Als het tuinontwerp definitief is, voert een hovenier deze uit. GREEN in the DIRT helpt je graag op weg door het uitzetten van offertes bij verschillende hoveniers, het begeleiden van het offerte traject en controle op de uitvoering van het project (directievoering)

Zo wordt jij niet belast met de zorgen en de uitvoering en krijg je echt de tuin die je voor ogen hebt.

Begeleiding van uitvoering (€ 65 incl. btw per uur) bestaat uit:

 • uitzetten van offertes bij verschillende, betrouwbare, bekwame hoveniers
 • het bespreken van het offerte aanbod
 • het begeleiden van de hovenier
 • controle op de uitvoering

Lees hier meer over het realiseren van jouw tuin.

In sommige gevallen neem ik de tuin zelf aan. Ik blijf dan uw contactpersoon en zorg dat de tuin netjes door een betrouwbare hovenier wordt aangelegd volgens plan.

 

Neem even tijd om jou tuinvraag te stellen mail je vraag